Ο Kris Jenner ξεκινά την εβδομάδα μόδας του Παρισιού με μερικές εξαιρετικές τσάντες Hermès

μια φορά την εποχή που ο Kim Kardashian προφανώς “απαγορεύτηκε” από το Met Gala από την ίδια την Anna Wintour. Γρήγορα προς τα εμπρός 6 χρόνια αργότερα και οι Kardashians έχουν γίνει όχι μόνο ένα βασικό στοιχείο στο πολύ αποκλειστικό γεγονός της Fashion, αλλά έχουν γίνει μια παρουσία στις πολλές κρίσιμες εκδηλώσεις διαδρόμου της Fashion. Αγαπάτε τους ή τους μισείτε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι οικογένειες Kardashian-Jenner έχουν την πρόσβαση-και τα κεφάλαια-σε μερικές από τις καλύτερες και σπανιότερες τσάντες του κόσμου.

Αυτή η εβδομάδα μόδας του Παρισιού, ο Kris Jenner έμεινε σε αυτό που φαινόταν να είναι ένας κανόνας της Hermès, ξεπερνώντας τις καλύτερες τσάντες της. Από ένα όμορφο μαύρο εξωτικό Birkin σε μια εξαιρετικά σπάνια τσάντα κροταλίας Kellyan Kelly, το κεφάλι Karjenner δεν ήταν ντροπαλός για να ξεκινήσει το PFW με ένα κτύπημα.

Η Kris Jenner και ο συνεργάτης της Corey Gamble βλέπουν έξω και στους δρόμους του Παρισιού κατά τη διάρκεια της PFW. Ο Kris μεταφέρει ένα όμορφο γκρίζο κρουαζιερόπλοιο με γυαλιστερό χρυσό υλικό.

Ο Kris Jenner αναγνωρίστηκε στο Παρίσι που εγκατέλειψε το ξενοδοχείο Ritz κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας με ένα μαύρο εξωτικό κροκέ Birkin.

Τώρα για το κύριο γεγονός, ο Kris Jenner συνδυάζει ένα κοστούμι Taupey-Beige Power με μία από τις σπανιότερες τσάντες Hermès: μια τσάντα Kelly Kelly Himalayan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *