Η Marni κάνει μια τσάντα για γυναίκες που αρέσει η λεπτότητα

όσο θα μπορούσα προσωπικά να απολαύσετε τα rhinestones και τις φωτεινές και τις πολύχρωμες τσάντες και οποιοδήποτε άλλο είδος τσάντας σχεδιασμού τσάντας που μπορείτε να σκεφτείτε, συνειδητοποιώ ότι δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι ή θα χρησιμοποιήσουν τσάντες με τέτοιες δυνατές προσωπικότητες. Για όσους από εσάς με πραγματικές δουλειές που πραγματικά πρέπει να πάνε σε ένα γραφείο καθημερινά (ή εκείνοι από εσάς που απλά σας αρέσουν οι ουδέτερες τσάντες σε βασικά σχήματα), το Marni Quilted Leather Tote θα ήθελε να μιλήσει μαζί σας για μια στιγμή.

Οι τσάντες του Μάρνι έχουν μακρόχρονη υποβαθμισμένη μεταξύ των ενθουσιωδών αξεσουάρ και τα καθαρά, λειτουργικά τους σχήματα και κυρίως ουδέτερα χρώματα θα πρέπει να έχουν πολύ περισσότερη προσοχή από ό, τι παίρνουν. Το αγαπημένο μου πράγμα για τη Marni, φυσικά, είναι ότι μεταξύ όλων αυτών των ουδέτερων λειτουργικότητας, υπάρχουν πάντα δύο ανατροπές που περιμένουν όσους ενδιαφέρονται να δώσουν προσοχή.

Η υπογραφή Marni Touches έρχονται μέσω του τόνου ιμάντα που κόβει τα σύνορα αυτής της τσάντας, καθώς και την άφθονη βαμβακερή κορδέλα στην μπροστινή τσέπη. Ο σχεδιασμός του Marni ακμάζει τείνει να είναι αρκετά ειδικό για γεύση και πιθανότατα θα απενεργοποιήσει ένα καλό κομμάτι πιθανών αγοραστών, αλλά μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι η μάρκα αντιπαραθέτει αυτά τα σπορ τελειώματα με το εξαιρετικά πολυτελές μαύρο δέρμα. Αν δεν ήταν για τέτοια πράγματα, αυτό δεν θα ήταν μια τσάντα Marni καθόλου. Περάστε από το Net-A-Porter για $ 1330.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *