5 Το Purse επιθυμεί η Amanda πραγματικά ελπίζει ότι το 2018

Η αρχή ενός νέου έτους είναι πάντα μια εξαιρετική ευκαιρία να κοιτάξουμε μπροστά και να είναι αισιόδοξοι για τους επόμενους μήνες, καθώς και θεωρώντας ότι αυτό είναι το πρώτο μας Ημέρα πίσω στη δουλειά του 2018, αυτό είναι ακριβώς αυτό που είμαι εδώ για να κάνω. Συμμορφώνουμε με την αγορά αξεσουάρ προσεκτικά καθώς και από διάφορες γωνίες, καθώς και αν και αυτό δεν μας κάνει ψυχολόγους, μας παρέχει πολλές πληροφορίες με τις οποίες η παραδοχή ακριβώς πώς μπορεί να πάει το έτος, καθώς και συχνά να ελπίζουμε για συγκεκριμένα πράγματα.

Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει μια χούφτα πράγματα που θέλω να συμβεί, καθώς και σε αυτές τις περιπτώσεις, αισθάνομαι αρκετά αισιόδοξος για όλη την πιθανότητα τους. Εκτός από το τέλος, θέλουμε να ακούσουμε τι ελπίζετε, με τσάντα, το νέο έτος!

1. Οι σχεδιαστές εξερευνούν πολύ περισσότερα μη δερμάτινα υλικά
Το Velvet καθώς και οι υφαντές τσάντες άχυρου είχαν και τα δύο τεράστια χρόνια το 2017, καθώς και αυτά τα πρότυπα παρείχαν εξαιρετικό μέλος της οικογένειας για τα κανονικά πράγματα που κάνουν οι σχεδιαστές με δέρμα. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε συγκεκριμένα είναι ώριμα για τεχνολογική βελτίωση για να τα καταστήσουν τόσο πολύ πιο υπερβολικά, καθώς και πολύ πιο ανθεκτικά, καθώς και μεγάλα εμπορικά σήματα σχεδιαστών είναι ιδιαίτερα καλά τοποθετημένα για να καινοτομούν. Τα μη δερμάτινα υλικά είναι επίσης κανονικά λιγότερο δαπανηρά, γεγονός που καθιστά το μοτίβο λίγο πιο προσιτό.

2. Πολλά περισσότερα σήματα τσάντα indie αναδύονται από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης
Το Instagram Impact πολύ κατέληξε να είναι προφανές σε αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας με την ιογενή επιτυχία του Mansur Gavriel, ωστόσο η πρώτη τσάντα Hit (και η επανάσταση της μάρκας αξεσουάρ) που μπορεί να συσχετιστεί πλήρως με το δίκτυο κοινωνικών μέσων είναι η τσάντα λατρείας Gaia Ark) . Είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει το Instagram (και, βεβαίως, τείνω να το αντιπαθώ), η εφαρμογή επιτρέπει στους μικρούς σχεδιαστές με μοναδικά, ελκυστικά προϊόντα για να σπάσουν χωρίς τους τεράστιους προϋπολογισμούς καθώς και την υποστήριξη αστεριών που συνήθως θα χρειαζόταν για να συμβεί αυτό στο την τυποποιημένη αγορά. Είμαστε πάντα υπέρ μιας πολύ περισσότερης ποικιλίας, καθώς και το Instagram παρέχει μια ακόμη λεωφόρο για την επιφάνεια.

3. Ο Louis Vuitton καθώς και η Prada συνεχίζουν την καινοτόμο αναζωπύρωση τους
Πριν από δύο χρόνια, και οι δύο από αυτές τις ευρωπαϊκές δερμάτινες επιδρομές άλλαξαν τις στρατηγικές τους, καθώς και από μια αισθητική προοπτική, η μετατόπιση έχει καταβάλει μερίσματα και για τα δύο. Η LV καθώς και η Prada απελευθερώνουν σακούλες που αισθάνονται φρέσκες καθώς και εκπληκτικές, ωστόσο εξακολουθούν να συνδέονται άμεσα με την κληρονομιά των αντίστοιχων εμπορικών σημάτων τους. Εδώ ελπίζουμε ότι οι καυτές λωρίδες τους θα συνεχιστούν το 2018.

4. Η επιτυχία του Clare Waight Keller στο Chloé συνεχίζεται στο Givenchy
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατα έληξε τη θητεία της στο Chloé, ο σχεδιαστής Clare Waight Keller επέβλεψε μερικές από τις προτιμώμενες εργασίες μου σε ολόκληρη την αγορά αξεσουάρ σχεδιαστή, εκτός από πολλά εξαιρετικά επιτυχημένα ντεμπούτο όπως το Faye καθώς και το Drew Bags. Νωρίτερα φέτος, έφυγε από το Chloé για την ανοικτή περιοχή στο Givenchy, των οποίων τα αξεσουάρ είχαν χάσει μερικές από τις προηγούμενες εξαιρετικές τους ορμές στις τελευταίες ζευγάρι εποχές του Riccardo Tisci. Έχουμε δει αρκετά λίγο από το αξεσουάρ της Waight Keller στο Givenchy μέχρι στιγμής, ωστόσο θα δούμε σίγουρα πολλά περισσότερα το 2018.

5. Η Céline ανακαλύπτει έναν κατάλληλο διάδοχο της Phoebe Philo
Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, η LVMH αποκάλυψε ότι ο θρυλικός σχεδιαστής Phoebe Philo είχε παραιτηθεί από τη δημοσίευσή της στην Céline, την οποία είχε οδηγήσει για σχεδόν μια δεκαετία. Τα παπούτσια της θα είναι αδύνατο να γεμίσουν, ωστόσο ελπίζουμε ότι η Céline θα ανακαλύψει κάποιον με ένα ομοίως ακριβές όραμα καθώς και την ικανότητα για αξεσουάρ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *