Και ακριβώς έτσι, η διάσημη μωβ sequined fendi baguette είναι πίσω!

Δεν είναι μυστικό ότι οι αναβιώσεις αρχειοθέτησης είναι όλοι οι καλύτεροι τώρα, και αυτό ισχύει και για τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές. Από την επανεκκίνηση του κοριτσιού κουτσομπολιού μέχρι την απλή κυκλοφορία του Sex and the City, και ακριβώς έτσι, τα τέλη του 2010 και στις αρχές της δεκαετίας του 2020 ήταν πραγματικά για το τι είναι παλιό είναι και πάλι και πάλι. Τέλεια προετοιμασμένη για μια αναβίωση, η διάσημη μωβ Sequin Fendi Baguette που είδε για πρώτη φορά στη Sarah Jessica Parker στο Sex και στην πόλη και στη συνέχεια αναβίωσε όταν η μπαγκέτα επέστρεψε το 2019 είναι στην πραγματικότητα για άλλη μια φορά.

Αν και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες επανεκκίνησης (ή δεν θα μάλλον, καθώς τα σαγόνια μας είναι ακόμα στο πάτωμα), μπορούμε να σας πούμε ότι η αδιαμφισβήτητη μοβ sequin fendi baguette κάνει μια εμφάνιση στο επεισόδιο 3. Προφανώς, όπως κάθε καλό Η Fashionista, η Carrie ξέρει ότι αυτό που πηγαίνει σίγουρα επιστρέφει γύρω, κρέμεται στην μπαγκέτα της για πάνω από 2 δεκαετίες!

Το πρωτότυπο εισήχθη για πρώτη φορά στη συλλογή Fall/Winter 1999-2000 του Fendi, αλλά σήμερα έχουμε την είδηση ​​ότι είναι για άλλη μια φορά, για μια περιορισμένη διαδρομή! Είναι κεντημένο με πορφυρά πούλιες από διαφορετικά σχήματα και μεγέθη για να δημιουργήσει ένα δροσερό 3D αποτέλεσμα. Τελειώνεται με το φημισμένο κούμπωμα που κάνει αδιαμφισβήτητα την μπαγκέτα. Θυμηθείτε: “Δεν είναι τσάντα. Είναι μια μπαγκέτα. ” Έχει ένα εσωτερικό διαμέρισμα με μια τσέπη με φερμουάρ και μπορεί να μεταφερθεί με το χέρι ή να φορεθεί είτε κατά τη λήψη είτε το σταυροειδές σώμα χάρη στη δερμάτινη συμφωνία και να πάρει ιμάντα, και τα δύο είναι αποσπώμενα. Αυτό είναι ένα τόσο Fendi, όσο και οι λάτρεις της ποπ κουλτούρας δεν θα θέλουν να χάσουν.

Προ-παραγγελία μέσω του Fendi.com για 4.300 $

Carrie με την μπαγκέτα της Fendi και ακριβώς έτσι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *