Παιχνίδι Εβδομάδα στο Blog Purse!

Αυτή την εβδομάδα στο blog του πορτοφολιού, θα παίξουμε “Όνομα αυτής της τσάντας!” Κάθε μέρα εικόνες γοητευτικών ανθρώπων που μεταφέρουν γοητευτικές τσάντες θα αναρτηθούν και εσείς, οι αναγνώστες, πρέπει να ονομάσετε αυτή την τσάντα όσο πιο γρήγορα μπορείτε! Ο αναγνώστης με τις περισσότερες τσάντες που ονομάζονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εμφανιστεί στο blog μας και θα χρησιμοποιηθεί μια θέση συγγραφέα επισκέπτη την επόμενη εβδομάδα.

Σημείωση: Ορισμένες τσάντες θα είναι εύκολο να πούμε τι είναι, και άλλοι μπορεί να είναι αρκετά σκληροί (τόσο σκληροί που μπορεί να μην είμαι σίγουρος και θα χρειαστώ να με επαληθεύσει γιατί έχετε δίκιο!) Βεβαιωθείτε ότι είστε τόσο σίγουροι Το όσο το δυνατόν περισσότερο κατά την ονομασία της τσάντας – χρειάζομαι τον σχεδιαστή και το στυλ κάθε τσάντας για να μετράνε η απάντησή σας.

* Επειδή γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς έχουν διαφορετικά χρονοδιαγράμματα, διαφορετικές ζώνες ώρας κ.λπ.- Θα κρατήσω τις καρτέλες στην αρχή του πρωινού μου το χρόνο μου (που είναι στη Γερμανία ιδανική τώρα) την ημέρα που γίνεται η θέση. Έτσι, οι απαντήσεις για τις σημερινές φωτογραφίες θα συσσωρευτούν αύριο.

** Εργαζόμαστε για να κάνουμε ανταμοιβές και βραβεία- αλλά δεν είναι ακόμα εκεί. Δώστε μας λίγο χρόνο και κάποια στιγμή σύντομα θα είναι ένα βραβείο τσάντας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *