Παρουσιάζοντας τη συλλογή Concept Prada

όπως το Megs και η Amanda, εισήχθη για πρώτη φορά στον κόσμο της Prada από τις ολοένα και δημοφιλέστερες σακούλες νάιλον της μάρκας. Αυτό ήταν πίσω στο γυμνάσιο για μένα, αλλά θεωρώντας ότι τότε, έχω σχεδόν πάντα μια τσάντα prada ή άλλη στη λίστα επιθυμιών μου ανά πάσα στιγμή. Εκτός από την εκπληκτική ποιότητα και τη χειροτεχνία που πηγαίνει σε κάθε τσάντα Prada, μου αρέσει να είναι πάντα στην τάση χωρίς να είναι πάνω από την κορυφή. Πρόσφατα, πήρα τσάντες από τη νεότερη συλλογή της Prada για μια περιστροφή στη Νέα Υόρκη και είμαι εκστατικός για να σας παρουσιάσω όλους στη συλλογή Concept Prada.

Η συλλογή ιδεών της Prada διαθέτει κλασικά σχήματα σε μαλακό δέρμα μόσχου Prada. Μερικές από τις σακούλες, συμπεριλαμβανομένων των δύο που πυροβολούμε, είναι διακοσμημένες με υπερβολικούς δερμάτινους ιμάντες σε αντίθεση. Το αγαπημένο μου από τη συλλογή είναι η τσάντα μεταφοράς Prada Concept.

Αυτή η τσάντα μιλάει μαζί μου περισσότερο και έχει το όνομά μου γραμμένο σε όλο αυτό. Για αρχάριους, όλοι γνωρίζουμε την εμμονή μου με το Black, αλλά λατρεύω απολύτως ότι αυτό είναι πολύ περισσότερο από μια μαύρη τσάντα μεταφοράς. Ο υπερμεγέθη ιμάντα μεταφοράς σε αντίθεση με λευκό και κόκκινο είναι διακοσμημένο με μεγάλα ασημένια καρφιά και μου αρέσει το πώς το ασήμι λάμπει πραγματικά έντονα. Το λογότυπο γίνεται στο διάσημο μπλε της Prada και μου αρέσει πολύ ότι αυτή η τσάντα είναι ένα μείγμα κλασικών και μοντέρνων. Είναι το καλύτερο σχήμα και το μέγεθος για μένα – και είναι μεγαλύτερα από άλλες τσάντες που κανονικά μεταφέρω, αλλά όχι πολύ μεγάλες. Αυτές τις μέρες, έχω αυτό που μεταφέρω στο nitty gritty, και συνήθως δεν γεμίζω τις μεγαλύτερες τσάντες μου πια.

Ο ιμάντας μεταφοράς είναι ρυθμιζόμενος και εντελώς αφαιρούμενος, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω αυτό το τσάντα χωρίς ιμάντα. Η τσάντα έχει και ένα κλείσιμο φερμουάρ, καθώς και ένα κλείσιμο με πτερύγιο με ένα κρυμμένο snap. Στο εσωτερικό, υπάρχει μια τσέπη με φερμουάρ στο πίσω μέρος της τσάντας, καθώς και μια τσέπη πτερυγίου. Η τσάντα είναι επενδεδυμένη στην κλασική επένδυση λογότυπων της Prada και οι συνολικές διαστάσεις της τσάντας Concept Concept Prada είναι 6,8 “H x 10,2” W X 4,2 “D. Διατίθεται μέσω της Prada για $ 2.250.

Στη συνέχεια, στη γραμμή, πήραμε μια καλή ματιά στο Prada Concept Top Manage Bag Carry, η οποία είναι η μέγιστη τσάντα ημέρας Cool-Girl Day. Εάν προσπαθείτε να βρείτε μια καταπληκτική τσάντα που μπορείτε να μεταφέρετε και τα δύο εκτός υπηρεσίας και επάνω, τότε αυτό είναι. Είναι το καλύτερο σχήμα και το μέγεθος για να σας μεταφέρουμε στο γραφείο, αλλά έχει επίσης το κέντρο της εκπληκτικής ατμόσφαιρας, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε και τα σαββατοκύριακα. Τίποτα δεν χτυπά μια τσάντα που κάνει διπλό καθήκον, και αυτό είναι που μου αρέσει γι ‘αυτό.

Αυτή η τσάντα είναι ένα καταπληκτικό μέγεθος, και με έναν εσωτερικό χώρο, καθώς και δύο ξεχωριστά διαμερίσματα με φερμουάρ, αυτή η τσάντα δεν θα ταιριάζει μόνο σε όλα όσα χρειάζεστε για την ημέρα, αλλά θα σας κρατήσει απίστευτα οργανωμένο. Μου άρεσε ότι θα μπορούσα να πετάξω μερικά από τα πράγματα μου στη μέση, όπως τα γυαλιά ηλίου και τα καλλυντικά μου, ενώ τα πολύ πιο πολύτιμα αντικείμενα μου όπως τα κινητά μου τηλέφωνα και ο προϋπολογισμός μου διατηρήθηκαν ασφαλείς στα διαμερίσματα με φερμουάρ.

Αυτή η τσάντα μπορεί να μεταφερθεί αυστηρά ως κορυφαία διαχείριση Tote, ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως τσάντα μεταφοράς διατηρώντας τον αφαιρούμενο ιμάντα στη θέση του. Ο ιμάντας δεν είναι ρυθμιζόμενος και λειτουργεί ως αληθινός ιμάντα μεταφοράς, οπότε αυτή η τσάντα δεν θα λειτουργούσε πραγματικά για να είναι φθαρμένο σώμα, το οποίο μπορεί να είναι αποτρεπτικό για μερικούς. Εκτός από τα δύο διαμερίσματα με φερμουάρ της τσάντας, μέσα υπάρχει μια εσωτερική τσέπη σχισμής, η οποία ταιριάζει σε ένα τηλέφωνο ωραία για εύκολη πρόσβαση.

Αυτή η τσάντα διαθέτει επίσης το διάσημο μπλε λογότυπο της Prada, καθώς και την κλασική επένδυση Prada. Οι συνολικές διαστάσεις του Prada Concept Top Manage Bag Carry είναι 8,2 “H x 11,2” W X 5,0 “D. Διατίθεται μέσω της Mytheresa για $ 2,470 ή μπορείτε να ψωνίσετε ολόκληρη τη συλλογή μέσω της Prada για $ 2.250.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *