Πανεπιστημιούπολη στην ακτή

αυτή την Τετάρτη είναι η επέτειος ενός έτους από το τραγικό σχολείο Virgina Tech έμπειρο στις 16 Απριλίου 2007. Πρόσφατα, το Northern Illinois University (Niu) παρουσίασε μια τραγωδία σκοποβολής στην πανεπιστημιούπολη. Αυτά τα τραγικά γεγονότα έχουν πραγματοποιήσει όλους και χτύπησαν το σπίτι στην κοινότητα του κολλεγίου. Φέτος μια ομάδα αποφοίτων από την Virginia Tech και το κρατικό πανεπιστήμιο του Οχάιο (OSU) θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση για να θυμηθεί τόσο τις τραγωδίες όσο και να συγκεντρώσει χρήματα τόσο για τα κονδύλια όσο και για τα κεφάλαια υποτροφιών που δημιουργήθηκαν από τα πανεπιστήμια.

Αυτό το γεγονός δεν έχει καμία σχέση με τσάντες, αλλά το θεωρώ πολύ επιτακτικό να μοιραστώ τις πληροφορίες. Θυμάμαι να κάθεστε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ακούγοντας τα νέα που ξεδιπλώνεται από τους πυροβολισμούς του σχολείου VT. Την εποχή εκείνη ήταν στην Ευρώπη και οι πόλεις τους μιλούσαν και μάλιστα προσφέρουν συλλυπητήρια όταν συνειδητοποίησαν ότι είμαστε Αμερικανοί. Αυτές οι τραγωδίες επηρέασαν όλους τους ανθρώπους όλων των χωρών σε όλο τον κόσμο. Ενώ ο Vlad και εγώ δεν μπορώ να κάνω τα γεγονότα στο Σαν Ντιέγκο ή την Virgina αυτή την εβδομάδα, ελπίζουμε ότι ο καθένας από εσάς στην περιοχή θα σταματήσει, έχει κάποια φαγητά και ποτά (έσοδα από κάθε εστιατόριο θα δωρεά και στα δύο σχολεία). Εάν συμβεί να το κάνετε στο κεφάλι του σκύλου, φροντίστε να ζητήσετε τον Shannon Mahoney, την αδελφή μου, ο οποίος βοήθησε να το θέσει μαζί και θα αντιπροσωπεύει το blog του πορτοφόλι.

Το γεγονός
Δεδομένου ότι δεν είμαστε οργανισμός με φορολογικό αριθμό ή μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, δεν θα δεχτούμε απευθείας δωρεές. Χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους που παρέχονται εδώ και παρακαλούμε παρακολουθήστε ένα από τα παρακάτω συμβάντα στις 16 Απριλίου 2008 για να δείξετε την υποστήριξή σας. Κάθε εστιατόριο διαθέτει Wi-Fi και θα παρέχουμε φορητούς υπολογιστές για ανθρώπους που θα ήθελαν να δωρίσουν επί τόπου. Τα έσοδα θα δωροδοτούνται από κάθε εστιατόριο, οπότε η παρουσία σας κάνει μόνο την εκδήλωση μας περισσότερο επιτυχία. Είμαστε φιλοξενούμενοι στις 16 Απριλίου 2008, στις ακόλουθες τοποθεσίες:

Docusfish Head Alehouse
6220 Leesburg Pike
Επτά εμπορικό κέντρο γωνιών
Εκκλησία Falls, VA 22044

Pacific Beach Shore Club
6220 4315 Ocean Blvd.
Σαν Ντιέγκο, CA 92109

Εστιατόριο Rockafellers
308 Μεσογειακή Λεωφόρο.
Εισόδου rudee
Παραλία Βιρτζίνια, Βιρτζίνια

Bub Bar Bar και σχάρα
1030 Garnet Ave
Σαν Ντιέγκο, CA 92109

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ακτή VT Coast 2 online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *